Інформація до новини
27-02-2019, 11:00

Freedom Jazz отказались представлять Украину на Евровидении-2019

Категорія: Новини / Культура та мистецтво

У нас з'явився канал в Telegram, в якому ми будемо ділитися з Вами новинами

Freedom Jazz отказались представлять Украину на Евровидении-2019

В Украине длится скандал по поводу выбора представителя страны на Евровидении-2019. После того, как победительница Нацотбора MARUV и Национальная общественная телерадиокомпания (НОТУ) не смогли подписать контракт, необходимый для поездки на песенный конкурс, вопрос участия Украины в Евровидения остался открытым.

Во вторник, 26 февраля, представители НОТУ обратились к группе Freedom Jazz, которая заняла второе место на Нацотборе-2019, и предложили её участницам представлять страну на конкурсе. Девушки отказались, о чём сообщили своим поклонникам в социальной сети Facebook.

Дорогі друзі! Дякуємо за вашу підтримку, любов, хвилювання і за те, що весь час були з нами! Ми безмежно щасливі, що ви допомогли посісти нам 2 місце національного відбору Євробачення-2019! Наша головна перемога - це ВИ! Для вас ми експерементуємо, пишемо пісні, робимо неймовірні постановки і займаємось мистецтвом. Може, колись, ми ще раз спробуємо свої сили у Національному відборі... Але тільки що ми отримали дзвінок з НСТУ і хочемо повідомити, що відмовляємось від участі на Євробаченні-2019,
- сообщили участницы коллектива.

Девушки из Freedom Jazz также поделились планами на ближайшее будущее.

Наразі наш Cupidon летить далі. Зараз ми на стадії підписання контракту з европейським промоутером і ведемо перемовини про концертні тури на найближчий час. Тому! Чекаємо вас на наших концертах!
- сказано в сообщении.


Джерело: tochka.net




Якщо ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.