Інформація до новини
23-09-2016, 14:01

Студенти Миколаївського інституту права НУ «ОЮА» організували змагання з армреслінгу

Категорія: Новини / Статті


У нас з'явився канал в Telegram, в якому ми будемо ділитися з Вами новинами

Студенти Миколаївського інституту права НУ «ОЮА» організували змагання з армреслінгу

Для того, аби розважити та заохотити до спорту більше молоді нашого навчального закладу, студенти Миколаївського інституту права НУ «ОЮА» вирішили організувати змагання з армреслінгу (настільна боротьба однією рукою, де учасники ставлять лікті на стіл, зчіплюють руки і намагаються покласти руку суперника на поверхню столу) серед юнаків Миколаївського інституту права, Миколаївського юридичного коледжу та ПТУ №4 НУ «ОЮА».

Таку ідею залюбки підтримали директор МІП НУ «ОЮА» Поліщук Сергій Михайлович та директор ПТУ № 4 НУ «ОЮА» Полянський Костянтин Вікторович. Тож, аби місцеві наші спортсмени не нудьгували, організатори придбали спеціальний стіл та зібрали у дружній спортивній атмосфері усіх бажаючих та активних.

До змагань долучилися як любителі армреслінгу, так і новачки у цьому виді спорту, тому провести інструктаж, розминку, проконтролювати та бути суддею взявся студент 3-го курсу інституту Мелкікян Размік- призер кубку України, абсолютний чемпіон Миколаївської області з армреслінгу.

Надзвичайно захоплююче було спостерігати як змагаються у рукоборстві за столом справжні мускулисті хлопці. Зі слів одного із учасників змагання: «Загальна атмосфера дуже сподобалась, та й призи заохочували. Раніше пробував боротися лише на інтерес, але змагання — це значно цікавіше».

Інтриги додавало те, що організатори вирішили останні, вирішальні двобої, перенести на кінець змагань. Загалом усе розпочалося із жеребкування, так учасники визначили своїх конкурентів, тому тут роль відігравала й удача спортсменів. Категорії, підрахунки, усмішки та мокрі спини і ось уже відомі імена переможців.

Отож, в категорії вагою до 70 кг: 3-тє місце зайняв учень ПТУ Якубенко Владислав, друге місце – учень ПТУ Дзвоник Іван, перше місце – учень ПТУ Римчук Андрій.

Категорія вагою 70-80 кг: 3-тє місце – учень ПТУ Босий Ярослав, 2-ге місце – Кравчук Віктор, перше місце – учень ПТУ Богуш Олексій.

В категорії вагою більше 80 кг: 3-тє місце – студент інституту Грабовський Олексій, 2-ге місце – студент коледжу Мельник Олександр, 1-е місце учень ПТУ Ікільдін Микола.

В кінці змагання директор МІП НУ «ОЮА» Поліщук Сергій Михайлович та директор ПТУ № 4 НУ «ОЮА» Полянський Костянтин Вікторович привітали переможців та нагородили їх медалями.

«Я завжди підтримую і буду підтримувати гарні ідеї студентів і допомогати реалізовувати їх на практиці, для того щоб ви могли рости , розвиватись у науці, мистецтві та в спорті. Лише тоді студентське життя буде цікаве і незабутнє. І я запевняю, що адміністрація нашого закладу завжди піде вам на зустріч»,
- так зазначив у своєму привітанні Сергій Михайлович.

Галерея

prev
  • <p><!--MBegin:http://slovo.odessa.ua/uploads/posts/2016-09/1474629402_dsc_0203.jpg
next
і ще фотографії ›



Якщо ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.