Інформація до новини
18-08-2016, 19:00

Підготовче відділення – доброзичливий помічник вступника!

Категорія: Новини / Наука та освіта


У нас з'явився канал в Telegram, в якому ми будемо ділитися з Вами новинами

Підготовче відділення – доброзичливий помічник вступника!

У сучасній системі освіти і науки України юридична наука набуває все більшої популярності. Її розвиток є дійсно важливим при розбудові демократичної держави. Перш за все, це виявляється у нагальності утвердження принципу верховенства права та законності в Україні. Найважливішим рухомим важелем у цьому процесі є вищі навчальні заклади, що готують спеціалістів високого рівня в галузі права, які сприятимуть становленню європейської держави. Національний університет «Одеська юридична академія»  завжди використовує передові напрямки у навчальному процесі. Протягом 1998 – 2016 років, продовжуючи і розвиваючи традиції, що складалися останніми десятиліттями, в НУ «ОЮА» проводиться різноманітна діяльність, спрямована на поліпшення кількісного та якісного складу потенційних вступників університету. Ця діяльність організовується і здійснюється різними підрозділами закладу. Так, з моменту створення НУ «ОЮА»  у його складі функціонує підготовче відділення, яке здійснює підготовку вступників університету, юридичного коледжу та студентів університету.

На підготовчому відділенні діють 4 види курсів з англійської мови:

  1. Курс підготовки до складання міжнародного іспиту з англійської мови на рівень В2;
  2. Курс підготовки для викладачів, аспірантів та студентів;
  3. Курс підготовки до складання іспиту з англійської мови на ОР «Магістр»;
  4. Англійська мова для слухачів підготовчих курсів, підготовка до ЗНО.

Функціонують підготовчі курси до складання ЗНО з різних предметів, що розраховані на 2 сесії навчання: шестимісячну (осінь-весна) та тримісячну (весна).

Навчальними програмами довузівської підготовки передбачені наступні напрямки підготовки вступників університету:

- група з української мови і літератури (90 академічних годин, термін навчання 6 місяців; 3 місяці);

- група з історії України (70 академічних годин, термін навчання 6 місяців; 3 місяці);

- група з української мови і літератури (творчий іспит) для вступників факультету журналістики (60 академічних години, термін навчання 3 тижні);

- група з математики (50 академічних годин, термін навчання 6 місяців);

- група з географії (50 академічних годин, термін навчання 6 місяців);

- група з англійської мови (50 академічних годин, термін навчання 6 місяців; 3 місяці);

На курсах з української мови слухачі вивчають граматику та систематично пишуть диктанти і контрольні роботи. З історії України, математики та географії вступники слухають лекції за темами, визначеними програмами ЗНО. Завдяки високому рівню викладання більшість слухачів відділення добре засвоюють матеріал, успішно складають зовнішнє незалежне оцінювання і стають студентами Національного університету «Одеська юридична академія».

На підготовчих курсах університету читають лекції та ведуть семінари досвідчені викладачі (доценти, кандидати наук), вони здійснюють якісну підготовку вступників з предметів, необхідних для складання іспитів, а також подальшого успішного навчання за обраним напрямом підготовки. Слухачами підготовчих курсів університету можуть бути особи, які  вступатимуть  до університету.

Для допомоги вступникам професорсько-викладацьким складом університету підготовлені спеціалізовані посібники.

Над тим, щоб чергові курси відбулись, працюють близько 8 підрозділів університету: підготовче відділення, навчально-методичний відділ, аналітичний відділ, відділ зв’язків з громадськістю, юридичний відділ, планово-фінансовий відділ, відділ кадрів, бухгалтерія – та всебічну підтримку здійснює керівництво університету.

 Успішне проходження курсів надає вам право першочергового зарахування!

Незабаром розпочинають роботу підготовчі курси для вступників 2017 року, прийом документів вже триває, необхідну інформацію про процес навчання, розклад та вартість ви можете дізнатися за адресою: вул. Академічна, 2, каб.702, або за телефоном: (0482)37-61-70.

З нетерпінням чекаємо на вас!

 




Якщо ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.